Slalomåkning och bastu

Idag har vi varit till Simpsiö och åkt slalom. Det var jättemysigt att åka i snöfallet, men jag får nog öva lite mer innan jag får total kontroll över mina nyvässta skidor. Vem vet, kanske vi åker någonstans en annan helg! :)

Nu har vi bastat och värmt och upp oss, och ätit skräpmat. Mums vad gott det kan vara ibland!

Igår var vi på ett-årskalas, på mat till svärföräldrarna och på kvällen var det spelkväll hos en kompis. Det har varit otroligt skönt att vara ledig en hel helg, och så roligt att hinna umgås med folk!

Imorgon är det måndag igen. Hoppas på att hinna med lite träning då!

Känner mig inte så inspirerad just nu, vet inte vad jag ska skriva om.. så jag tror jag avslutar för idag och återgår till "Blåsningen " och en bok!

Spinning!

Jag älskar spinning. Det var länge sen jag var till gymet, men ikväll var jag på spinning, och det gick jättebra fast jag haft paus! Testade ett pulsbälte också, och min träning var enligt det mycket effektiv :)

Imorgon blir det mysig kväll med ett par kompisar. Bastu, Let's Dance och lite vin. På lördag blir det ett års-kalas :) Tänkte hinna träna också, bara svinissprutan imorgon inte gör mig sjuk. Hoppas inte det, för jag skulle vilja njuta av min lediga helg!

Det är väldigt kallt ute nu. Trist att man inte kan jogga eller åka slalom, men förutom det så tycker jag om när det är ordentligt kallt. Bara man klär på sig ordentligt är det skönt att vara ute och andas in frisk luft.

Sov gott!

Må bra-kväll

Efter jobbet blev det genast dags för Sefes må bra-kväll. En riktigt givande kväll måste jag säga! Först fick man äta salladsbuffé och prata lite med gamla bekanta. Sen blev det föreläsningsdags, och det handlade om välmående i arbetslivet och livet annars. En företagscoach drog det mesta, och hon var riktigt bra. "Tyvärr" gick det mest på finska, eftersom hon inte tyckte hon klarade av att hålla det på svenska. (Hon var dock bra på svenska tyckte jag.) Samtidigt var det roligt att inse att jag nuförtiden klarar bra av att följa med en föreläsning på finska! :)

Det handlade mycket om att fundera på vad man själv värderar i livet, vad man har nu och vad man vill ha samt hur man ska nå dit. Mycket hon sa kändes verkligen sant, och jag tycker nog jag fick ut en hel del av kvällen. Mera sånt!


Imorgon är det torsdag, och då hoppas jag på att hinna och träna på kvällen. Jag har inte hunnit träna så mycket på sistone p.g.a. all övertid, och jag märker att jag mår sämre då, så jag hoppas på att kunna börja ta igen all träning snart! :)

12-timmarsdag

Det blev det nästan idag. Nu känns det åtminstone bra då jag har jobbat undan en hel del saker, så nu hoppas jag på mer normala arbetsdagar framöver! Imorgon ska jag åtminstone sluta fyra, för då ska jag på Må bra-kväll med Niord. Ska bli intressant! :)

Det var härligt väder ute nu. Ungefär minus sju, riktigt lagom tycker jag! Fick sån lust att vara i fjällen.. *drömmer* I helgen har de dock lovat -15 typ, så får se om det blir någon slalomutflykt. Det finns ju förstås kläder för alla väder.. ;)

Nu ska jag gå och se om jag hittar något att äta, och sen tycker jag att jag förtjänar att slappa i soffan ett par timmar!

Bloody Monday..

Så var det måndag igen. Helt okej i sig, men väl stressigt på jobbet. Önskar att det skulle lugna ner sig nu, så jag skulle hinna fara till gymet någon gång! Saknar spinningen..

Gårdagen var iallafall en skön söndag med mycket slappande och umgänge.Nästa helg hoppas jag på en slalomtur någonstans, längtar..! :)

Jag känner mig rätt tom i huvudet efter en lång dag på jobbet, så jag tror jag helt enkelt ska ta och slappa lite i soffan och sen ska jag ta en joggingtur med bra musik i öronen. Då kanske jag piggnar till!

Sköna söndag

Idag blev det en sovmorgon som heter duga. Steg upp kvart före tolv! Känns visserligen lite synd att sova bort halva söndagen, men eftersom det var min enda sovmorgon den här veckan så prioriterade jag att ligga och dra mig. Lägenheten är ändå nystädad och fin, så jag hade inte bråttom någonstans!

Nu ser vi på skidning på TV, och jag blir riktigt sugen på att fara ut o skida eller springa. Ska nog ta mig en joggingtur ikväll!

Dags att städa upp mina klädhögar i sovrummet innan vi åker hem-hem en sväng.

Ha en skön söndag!

Två ljus i fönstret

Måste säga att pjäsen var riktigt bra! Inte så värst upplyftande, och jag som inte har koll på historien kan inte uttala mig om hur nära sanningen det var, men mig berörde den i varje fall. Tycker verkligen vi är lyckligt lottade idag som inte lever i krig, och vi ska vara tacksamma att våra förfäder har kämpat för oss. Sedan kan man ju fundera varför man överhuvudtaget ska ha krig och kämpa. Vem har sagt att vissa människor har rätt att bestämma var en gräns ska gå, vad ett land är osv. Nu ska jag inte bli för filosofisk; pjäsen var bra och jag tackar svärföräldrarna för teatern! :)

Vi gick en sväng via Makuuni på hemvägen och hyrde en film; "Kill theory" http://www.imdb.com/title/tt0893532/ . Den sägs vara värre än "Saw", så få se om jag får gömma mig bakom en kudde!

Lördagsjobb

Idag har jag varit på jobbet från tio tills nu. Har så mycket att göra i början på året så det känns inte som om tiden räcker till. Jag hade lätt kunnat sitta på jobbet till nio ikväll, men det kan jag inte då jag har annat program ikväll. Ska på teater med sambon och hans föräldrar. Jag är inte så förtjust i teater, men det kan vara intressant att gå någon gång sådär vartannat år! Pjäsen vi ska se ikväll är väl dock inte riktigt i min smak, eftersom jag tycker om när man får skratta, men det kan man ju inte alltid göra heller..

Det var ganska skönt väder ute nu, inte sådär jättekallt längre. Just nu skulle jag helst vilja ta en promenad till gymet och gå på spinning eller någon annan rolig timme, men det får bli en annan dag. Ska vila en stund nu medan min snälla sambo lagar mat, och sen närmar sig kvällens program. Imorgon ska jag ha sovmorgon, och sen får vi se vad resten av dagen för med sig.

Trevlig lördagkväll alla!

Nytt försök!

Nu ska jag göra ett nytt försök med den här bloggen. Tycker det är så roligt att läsa andras bloggar så jag måste väl försöka bidra till andras trivsel själv också. ;)

Den senaste tiden har varit så hektisk på jobbet så jag har inte riktigt hunnit med något annat, och därför vet jag egentligen inte vad jag ska blogga om. Vad jag åt till lunch? Hur många plustimmar jag tjänat in?

Hmm.. det är kallt ute idag. Som om någon skulle ha missat det. Men jag tycker om när det är kallt! Egentligen är det onödigt kallt nu, för man kan varken skida eller springa. Bortsett från det tycker jag det är mysigt med kyla så länge man har tillräckligt med kläder på. Inte jeans, för de känns som stål..

Jag var och shoppade lite idag. Ibland känner jag mig som en shopaholic. :) Tur att jag har en snäll sambo som tycker att jag får unna mig saker, för då känns det genast bättre. Finns ju värre intressen än att köpa kläder!

Testade på zumba igår på wsc. Timmen gick verkligen otroligt snabbt, och det kändes inte som träning, utan var mest kul. Det som var negativt var att det var så många människor där så man rymdes just o just att röra sig fritt, och så blev jag nog inte lika svettig och andfådd som på spinning. Alltså är spinning fortfarande min favoritträning! Zumba är ändå något jag ska gå på sådär en gång i veckan, för man blir inte så värst smidig av spinning..!

Tänkte bjuda er (om det nu är någon som läser det här) på en bild av mig, men så kom jag på att det inte finns någon webcam på den här datorn, så det får bli en annan dag!

Nu ska jag återgå till Let's Dance och min stackars sambo!

RSS 2.0