Helgen som varit..

På lördag gick vi på stan en stund, efter en lång förmiddag. Steg upp i realtivt god tid, men på något konstigt sätt tog det länge innan vi kom oss iväg ut. Gick mest i sportaffärer, och resultatet blev en collegetröja åt mig och inneskor och en träningströja åt sambon.
Lunchade i saluhallen och sedan blev det spinning för min del. Det är väldigt sällan jag tränar på lördagar, åtminstone på gymet, och jag kunde konstatera att inte alltför många andra tränar då heller. Visserligen var det fullt på spinningen, men förutom det var det ganska tomt på gymet. Sist och slutligen var det jätteskönt att träna, och jag var pigg länge efteråt! :)
Lördagskvällen spenderades på villan där vi gick i bastun, simmade i det sextongradiga vattnet och åt ostbricka. Det var så gott så gott!
Idag har jag mest slappat, men även tagit en promenad med sambon och mamma, slappat i en solstol (det var otroligt varmt i solen!) och handlat. Ibland är det nog oförskämt skönt att bo i stan. Bara att gå ett par kvar kvarter till butiken och handla och så hem igen. Praktiskt så det förslår.
Nu ska jag fortsätta se på Notting Hill en stund, och sedan blir det sängen. Ny vecka imorgon..

Härliga fredag

Normalt brukar jag längta till fredagen, men den här veckan har faktiskt gått så fort att jag inte hunnit med det!
Kan bero på allt program jag haft. Har börjat komma igång med träningen igen och joggat, spinnat och varit på body balance denna vecka. Förutom det har jag hunnit vara på inredningskväll och handla mat och sånt.
Det är trots allt alltid skönt med fredag, oberoende av om man väntat på den eller inte! :)
På jobbet har vi flyttat till ett nytt rum idag. Kul med omväxling! Konstigt bara då jag har bordet en annan väg nu. Jag kommer att börja kasta skräp på hurtsen och leta saker i roskisen. Åtminstone en tid, tills jag vant mig.
Efter jobbet idag gick jag ut på stan och kollade på skor. Jag skulle vilja ha ett par nya skor. Såna där vristhöga med klack.. Jag hittade inga som var jättesnygga och lagom dyra, så det får vänta. Snart kan man kanske börja ha stövlar, och såna har jag redan, så eventuellt hinner jag inte köpa några vristskor heller.
Lagade hamburgare ikväll, och nu har jag tänt en massa ljus och myser i soffan med en sötis och Idol!

Nytt försök

Okej, nu SKA jag försöka börja blogga på riktigt!
Om någon läser detta, försök kommentera så ska vi se om det fungerar. Jag hittade inte de kommentarer som jag borde ha fått tidigare, de finns ingenstans tydligen..

RSS 2.0