Denna dagen - ett liv

Som de sa i Vi på Saltkråkan. :)

Snart har den här lördagen gått till ända. Jag har faktiskt inte gjort så hemskt mycket alls idag. Sovit länge, ätit god frukost och varit en kort sväng på stan för att leta konstiga lampor. Det var enkelt förr då man bara köpte smal eller bred sockel och passligt antal watt. Nuförtiden måste man ha diverse olika modeller och konstiga watt- och volttal, men vi hittade nog rätt till slut!

Annars har vi mest slappat, och gjort en jättegod smörgåstårta. Vi åt upp en tredjedel av den till Melodifestivalen. Jag gillade Linda Bengtzings låt för att den var en schlager, men å andra sidan är det nog lite trist också att såna låtar automatiskt går vidare. Lasse Stefanz gillade jag också, men jag är ju svag för dansband.. Det var inte heller någon schlager förstås, och den gick inte vidare. Tycker annars att låtarna i år inte varit lika bra som tidigare år. Börjar de bra låtarna ta slut, eller är det bara det att man "vant sig" vid Melodifestivalen?

Nu ska vi fortsätta att se på film; "Dinner for Schmucks". Popcornsdoften sprider sig här nu..

Drömmar och annat

Det var länge sedan jag skrev här sist. Då lovade jag tydligen att skriva om mina drömmar. Några månader efter ett par rätt stor förändringar i mitt liv vet jag inte alls lika mycket om mina drömmar som innan trodde att jag skulle göra. Jag vill ha det bra och vara lycklig. Något desto mera specifikt kan jag inte nämna just nu, men jag ska fundera vidare.. :)

Varje gång jag bloggar (vilket är hemskt sällan) funderar jag på varför jag inte lyckas blogga regelbundet och ganska ofta. Det känns som att det är för jobbigt, samtidigt som det ju inte tar länge att skriva ett inlägg. Jag vet inte varför det skall vara så svårt. Alla måste ju inte blogga, men jag tycker så mycket  om att läsa andras bloggar, så jag skulle gärna själv också blogga. Dessutom skulle en blogg fungera som en dagbok där det är lätt att se tillbaka på vad som hänt i ens liv. Ändå lyckas jag inte.

En liknande sak är min kalender. Nästan varje år köper jag en kalender. Då jag slutat studera köpte jag först ingen kalender, för jag tyckte inte att jag hade något att skriva i en sån. Det var ju bara jobb varje vardag och helg varje helg. Sen kom jag på att det ändå kunde vara kul att lite komma ihåg vad jag gjort när. För det handlar ju ändå om mitt liv. Alltså köper jag ca. en gång i året en fin kalender och är ivrig i ca. en vecka. Sedan glömmer jag att skriva i min kalender, och plötsligt minns jag inte längre vad jag gjorde i förrgår, än mindre förra veckan. Alltså borde jag använda min kalender flitigare. Ändå gör jag inte det. Konstigt!

Imorgon är det lördag, och det är skönt! Ska gå in till centrum och köpa schampoo. Det är väl mina planer för helgen hittills. Resten får vi ta som det kommer. Det kan bli bra det också!

Ha det bra allihopa! Kanske blir jag aktivare här, kanske inte. Vi får väl se.. :)

RSS 2.0