En sak som jag älskar med att bo i stan...

... är att man kan ta en joggingtur vid havet, i skogen, för att sedan avsluta den med en runda mitt genom centrum där man kan se på andra människor eller kolla lite i skyltfönstren. Jag tycker det är så härligt att se att det finns andra människor ute, man känner sig inte så ensam, men samtidigt kan man sedan gå hem till sin egen lugna vrå. :)

Vem är jag?

Fick en uppmaning om att skriva ett nytt inlägg, så nu gör jag det! Tycker att du också kunde skriva något nytt Hanna ;)

Ibland undrar jag om jag håller på att bli tonåring igen. Ni vet då man inte riktigt vet vem man är och vad man vill och vilken klädstil man ska ha och vilket yrke osv. Det finns så mycket jag skulle vilja göra, men det är sällan jag gör något hemskt annorlunda. Jag trampar på i mitt ekorrhjul och funderar varför samhället ser ut som det gör. Jag kommer aldrig fram till något. Ofta tar jag en joggintur och så känns all bra efteråt, men något svar på mina livsfilosoferande frågor får jag aldrig. Kanske det ska va så. Kanske jag är vuxen nu?

Från livsfilosofier till något mer trivialt, men ack så viktigt. Jag var på en skojig 30-årsfest i lördags. Det var maskerad med temat "Teens and old farts", och det var jätteroligt att så många satsat och klätt ut sig! Kvällen blev kanske lite väl sen, och igår var jag rätt seg hela dagen, men det ska väl vara så ibland också! :)

Fyra jobbdagar kvar och sen är det vappen! De flesta verkar redan ha något program, så jag vet inte ännu hur vi ska fira, men förhoppningsvis finns det någon som vill bli bjuden på middag! :) Jag tycker det är jätteroligt att umgås med kompisar över en bit mat, synd bara att det blir så sällan. Känns som  om alla har sitt eget för det mesta. Men snart är det sommar och då kanske man ska lyckas ordna en villafest!

Nu ska jag ta en powernap på soffan så jag orkar mig ut i solen sen!

Jättesvårt

Det är jättesvårt att logga in på blogg.se och skriva ett inlägg. Det tar en hel evighet att bara logga in.
Eller så inte. Jag har bara haft bloggtorka igen helt enkelt. Egentligen tycker jag det är konstigt lätt att logga in här och skriva några rader. Ändå får jag det inte gjort ibland. Jag har hundra idéer om vad jag skulle vilja skriva om och lika många åsikter som jag skulle vilja ventilera, men de lyckas alltid dyka upp på sådana tillfällen då jag absolut inte kan blogga. Som på joggingturen, eller mitt i jobbstressen.

Nåja, nya tag! Får se hur länge jag orkar den här gången.. :)

Idag har jag inhandlat ett par nya skor. Tygskor. Converse-wannabes kan man nog kalla dem. Jag konstaterade att jag börjar bli gammal, för jag kan inte förmå mig att sätta typ 70 € på ett par tygskor bara för att det är nåt visst märke. Hellre köper jag ett par billiga skor som det inte gör något om de blir smutsiga eller går sönder, för då har jag råd med ett par skor till! Vill ha ett par med hög klack, ett par riktigt häftiga!

Har varit och förnyat mina naglar också. Nästa gång kan vi laga gel direkt på mina egna naglar, utan förlängningar. Coolt!

För ett par veckor sen var jag i Levi. Där sken solen varje dag. Härligt! Nu väntar jag på sommarsemestern..

RSS 2.0