Städ-måndag

Blev lite längre dag på jobbet än jag tänkt, så jag skippade spinningen och städar istället! Inte lika kul, men det är roligt efteråt då man får sätta sig i soffan o njuta ;) Ganska bra då sambon jobbar länge ibland tydligen, går lättare att få saker gjorda då man ändå inte har något sällskap!

Helgen spenderades i motionens tecken för en gångs skull. På lördag var jag på en test-spinningtimme som var jättebra! Efter den firade vi Tage som fått medianomexamen, och sedan blev det Melodifestival/sova i soffan. Igår tog vi oss en tur till Simpsiö och åkte slalom, för att sedan hälsa på föräldrarna och snylta på deras bastu :)

Efter denna helg kan jag konstatera två saker:
1. Vädret är aldrig lagom, åtminstone inte för slalomåkning. Först var det smällkallt några helger, sedan regnade det. Vi åkte ändå igår, och det gick riktigt bra! Glömde bort att det regnade/snöslaskade då det var så roligt att åka! :)
2. Det går inte att båda motionera och göra en massa annat på en o samma helg. Om jag motionerar sover jag mycket, så jag hinner inte med annat! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0