Snöstorm

Ute viner det runt knutarna, och jag tog just en skön promenad! Älskar snöstorm, längtar till fjällen då.. tänk då vinden riktigt biter i kinderna o små snöflingor piskar mot ansiktet. Då känner jag mig levande! :)

Gick en sväng förbi H&M:s skyltfönster och såg flera härliga plagg. Det våras i klädaffärerna!

Funderar annars på en pulsklocka.. men vet inte hurdan jag ska köpa. Verkar finnas modeller för spinning, jogging osv. jag vill ju göra lite allt möjligt med min, och så vill jag att den ska synas på väggen på gymet då jag far på spinning, dvs. den måste hittas av deras system. Måste fråga där om det är någon särskild inställning eller något särskilt märke man måste ha. Men annars, någon som har tips på en bra pulsklocka?

Städ-måndag

Blev lite längre dag på jobbet än jag tänkt, så jag skippade spinningen och städar istället! Inte lika kul, men det är roligt efteråt då man får sätta sig i soffan o njuta ;) Ganska bra då sambon jobbar länge ibland tydligen, går lättare att få saker gjorda då man ändå inte har något sällskap!

Helgen spenderades i motionens tecken för en gångs skull. På lördag var jag på en test-spinningtimme som var jättebra! Efter den firade vi Tage som fått medianomexamen, och sedan blev det Melodifestival/sova i soffan. Igår tog vi oss en tur till Simpsiö och åkte slalom, för att sedan hälsa på föräldrarna och snylta på deras bastu :)

Efter denna helg kan jag konstatera två saker:
1. Vädret är aldrig lagom, åtminstone inte för slalomåkning. Först var det smällkallt några helger, sedan regnade det. Vi åkte ändå igår, och det gick riktigt bra! Glömde bort att det regnade/snöslaskade då det var så roligt att åka! :)
2. Det går inte att båda motionera och göra en massa annat på en o samma helg. Om jag motionerar sover jag mycket, så jag hinner inte med annat! :P

RSS 2.0