Bloggtorka

Det verkar jag ha nu igen. Förstår inte att det ska vara så svårt det här bloggandet! Nu har jag iallafall tänkt testa på en ny sak. Jag har flyttat datorn från vardagsrumsgolvet/soffan till arbetsrummet. Tycker det är riktigt mysigt att sitta här och höra på musik och surfa. Tror också att det blir lite mindre slösurfande här. Då jag vill se på TV går jag härifrån och så ser jag på TV. Ska försöka sluta göra hundra saker på en gång, tror det är mer stressande än man tror!

Idag var det en helt vanlig torsdag, men lunchen var extra rolig. Var på lunch med en kusin från Sverige som jag inte sett på länge. Jättetrevligt, mer sånt! :)

Imorgon är det fredag, och det är nog tur det! Jag skulle inte orka en dag till.. är trött och har ont i nacken av allt sittande framför datorn (och nu sitter jag här även på kvällen- jag vet :P). SKa på examenskaffe på lördag, och troligen iväg och åka slalom på söndag. Imorgon kväll blir det nog fredagsmys med Let's Dance och Solsidan.
Hör på lite tysk musik och minns tiden med tyska utisarna med glädje.

Jag skrev just ett par dokument och kom fram till att jag gillar sånt, skulle nog vilja studera något en gång igen. Men VAD? När? Hur?

Begravning

Idag har vi varit på begravning, sambons farmors. Även om hon var väldigt gammal så var det såklart sorgligt. Kan ju inte vara annat än sorgligt då kyrkorgeln spelar ledsna toner och man sjunger "Blott en dag".
Ganska skönt ändå att få vara ledsen offentligt utan att någon försöker trösta en, som det annars kan vara i vardagen.
Begravningen var fin, men jag hoppas förstås att det blir lika sällan som förr jag går på såna!

Nu är det slappande i soffan som gäller. Steg upp så tidigt imorse så orkar inte göra så mycket mer idag. Ser på de som skidar i TV istället för att själva röra på mig. Dessutom är det smällkallt ute så man kan inte ens träna, åtminstone inte utomhus.

Melodifestival ikväll igen. Vem hejar ni på?

Skäms...

...för nu har jag inte bloggat på några dagar igen! Ett par dagar glömde jag helt enkelt bort det. Sedan har jag bara inte orkat. Tror det är den här årstiden som gör mig så trött. Tycker inte min energi räcker till mycket mer än jobbet och eventuellt lite träning. Känns som att jag skulle behöva få vara lite ledig nu! Om en månad har jag vintersemester, så det är väl bara att vänta på det nu då.. :)

Vad har hänt sedan sist då? Hmm.. förra helgen var vi på revy till Smedsby, och den var bra! Man fick sig många goda skratt där. Efter revyn kom några kompisar över på lite Levi-planering och melodifestivalstittande. Trevligt trevligt! Söndagen till ära firade vi mommo som fyllde 89 år, en respektabel ålder, likasom moffa som fyllde 93 för två veckor sedan. :)

OS är i full gång nu, men jag hänger inte alls med. Sport på TV är något av det tråkigaste jag vet. Trots det skulle jag gärna vilja vara lite mer insatt nu när det är OS, men jag orkar bara inte engagera mig.. om TV:n står på så kan jag titta lite ibland, men jag skulle aldrig komma på tanken att på förhand kolla när någon speciell gren sänds på TV. Är alla andra jätteintresserade av OS?

Rastlös

Jag försöker vara lite sparsam och inte shoppa så mycket för tillfället, men idag tillät jag mig själv att slinka in via Gina Tricot på vägen från jobbet, och jag hittade en jättefin tunika som får förgylla min vardag! :)
Blev ingen träning för mig idag, istället försökte jag få det lite renare och mer städat hemma. Tvättade också ett par maskiner tvätt. Förstår inte hur vi kan ha så mycket tvätt! Det tar aldrig slut..

I måndags efter jobbet var jag till en salong där de fixade lösnaglar åt mig. Jag har knaprat på mina naglar så länge jag kan minnas, och därmed alltid haft jättekorta naglar. Nu tänkte jag prova på det här. Hoppas att de håller ett par veckor åtminstone, så jag har råd att fixa dem och ha dem en månad åtminstone. Då tror jag nog jag ska klara att spara mina egna naglar sen! Det är ovant med långa naglar, så jag kan inte precis grovjobba för tillfället, men jag vänjer mig mer hela tiden så bara naglarna sitter kvar tror jag nog att jag är rätt van om en vecka! :)

Känner mig lite rastlös.. är så mycket jag skulle vilja göra, men nu är jag trött efter allt städande så nu ska jag se på TV en stund innan det blir sovdags!

Skön helg!

Dags för en resumé av helgen!

I fredags bar det av på spinning efter jobbet, och sedan hem och fixa en smörgåstårta som vi mumsade på till Let's Dance.

På lördag steg vi upp rätt tidigt, och trotsade snöovädret med att åka iväg till Simpsiö för ett par timmar i slalombacken. Det var nära noll grader, vilket resulterade i att mina skidor gick väldigt trögt. Irriterande då man stannade på flacka partier, fastän jag åkte typ rakt ner för de brantare delarna. Måste nog ta och vaxa skidorna igen. Jag vaxade dem en av de sista dagarna vi var i Levi ifjol, så jag tycker de borde vara i rätt bra skick, men kanske det där vaxet blir dåligt under året fast skidorna bara ligger?

Hann hem och svänga och sen bar det av till Tropiclandia med en god vän. Vi låg i bubbelpooler och njöt, åkte lite i rutschbanan, tog en cider i baren och fixade oss länge. Sedan bar det av till ett par andra goda vänner där vi hade tortillas-kväll och såg på melodifestivalen. Roligt roligt! :)

Idag har jag varit på bröllopsmässa med ytterligare en vän. Det var roligt att se modevisningen med alla klänningar, men annars tyckte jag inte mässan var sådär jättebra. De som planerar bröllop kunde förstås diskutera med t.ex. olika innehavare av festlokaler, men jag tror nog man har fixat festlokalen redan om det är i sommar man ska gifta sig..

Har varit en sväng till villan nu och hälsat på mamma och pappa. Det var massor av snö vid villan, så fint! Hade helst lämnat dit och gått i bastun och varit ledig imorgon och tagit en skidtur eller promenad i det vackra vinterlandskapet. Men det är inte helt fel med lite soffmys heller. Kanske dags för en film. Tips på någon bra film?

Blog award

Jenny har gett mig en blog award som jag tycker är rätt kul, så jag antar utmaningen! ;)


Så här gör man:
1. Kopiera awarden på er blogg!
2. Länka till personen som gett dig awarden!
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj 7 andra bloggare som du vill ge awarden till!
5. Länka till deras bloggar!
6. Lägg en kommentar i deras blogg att du har gett dem denna award!


7 "intressanta" fakta om mig själv: 

 

1. Jag hade kommit på många bra saker att skriva hit, men nu har jag glömt alla. Sånt händer mig ofta.

2. Jag har "knaprat" på mina naglar sen jag var jätteliten, och har därmed alltså aldrig haft långa naglar. Jag skulle verkligen vilja sluta, men än så länge har jag inte lyckats vara tillräckligt disciplinerad för att klara det.

3. Jag lämnar alltid WC-dörren olåst, och oftast öppen, då jag går på WC hemma. Det beror säkert på att vi hemma i mitt barndomshem inte har några lås på WC-dörrarna, p.g.a. att det var något problem med leveransen av dörrar då huset byggdes. Det kom aldrig några dörrar med lås, så det fick bli vanliga dörrar istället.

4. Jag sminkar mig mer än någonsin nu i vuxen ålder än då jag var tonåring, även om jag inte är lika fixerad vid utseende som man var i tonåren. Konstig kombination, men så är det!

5. Jag tycker jättemycket om dansbandsmusik och har alltid gjort det. Verkar vara ovanligt för min generation.

6. Jag är väldigt blyg, men då jag väl kommer mig för att göra något där jag syns och hörs trivs jag förvånansvärt bra med det också.

7. Jag hatar att vara sen och skippar hellre hela grejen än kommer in en minut för sent med andan i halsen.

 

 

De flesta bloggar jag läser har redan fått den här awarden, men för att ge den vidare till någon som jag inte tror haft den så väljer jag Ina som nyss börjat blogga om livet i väster. :)


Dagens upplevelser

Idag for jag på spinning direkt efter jobbet. Det var den mest annorlunda spinningtimme jag någonsin varit på! Vi tränade även armarna, och så gott som alla låtar var snabba och cyklades med minimalt med motstånd. Flera gånger skulle vi ta bort allt motstånd och cykla så snabbt det bara gick. Tekniken var annorlunda också, ja allt. Måste säga att jag föredrar "vanliga" spinningen, men det var riktigt roligt med omväxling. Dessutom tror jag nästan den här formen av spinning kan vara bättre ur fettförbränningssynvinkel..

Efter spinning följde nästa roliga grej; middag på Amarillo med goda vänner. Konstaterade än en gång att vi träffas alltför sällan. Senast vi sågs var i november, och nu är det redan februari! Jättetrevligt hade vi det iallafall, och maten var super som vanligt. Roligt att prata och catcha up lite, även om det känns som att jag själv inte har så mycket nytt att berätta, har ju bara jobbat på senaste tiden. Och kanske tränat lite. :)

Funderade på en sak idag. Jag kommer ofta på en massa saker att blogga om då jag är någonstans där jag inte kan blogga. JAg kommer också på bra formuleringar och sånt, men sedan då jag väl sätter mig här känns det som att jag glömt allt och det är svårt att få texten att flyta. Varför är det så?!

RSS 2.0